PI is op zoek naar een medewerker sterk in ICT en social media

Preventie en Interim (PI), de Centrale Preventiedienst voor de Uitzendsector, wenst zijn team te versterken met een medewerker sterk in ICT en social media

Preventie en Interim is een Centrale Preventiedienst voor de uitzendsector met een belangrijke rol in het sensibiliseren van veiligheid en gezondheid van uitzendkrachten op de werkplek. PI communiceert hiervoor met haar stakeholders via websites, social media, werkgroepen, opleidingen, studiedagen, ed.

Vereisten voor deze functie:

U bent minstens in het bezit van een Bachelor. U begrijpt de taal van de ICT’er en waakt proactief over de genomen directie beslissingen rond haar websites, databanken en de verschillende aspecten rond social media. Je werkt zelfstandig en doelgericht en schrijft vlot korte teksten en adviezen. Afspraken en deadlines worden altijd gerespecteerd.  Je beheerst voldoende de tweede taal en werkt graag in teamverband.

Aanbod:

  • Een marktconform loonpakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, en hospitalisatieverzekering.
  • Een uitdagende job en een functie in een dynamische en aangename werksfeer. Onze kantoren zijn gelegen te Brussel in de gebouwen van Tour & Taxis.

Interesse? U kan uw sollicitatie en uw motivatiebrief richten tot Marijke Bruyninckx via e-mail kdp@p-i.be