Preventie en Interim (PI) wenst haar team te versterken met een medewerker

Preventie en Interim (PI), de centrale preventiedienst voor de uitzendsector, wenst haar team te versterken met een medewerker

Als centrale preventiedienst heeft PI een belangrijke rol in het sensibiliseren van veiligheid en gezondheid van uitzendkrachten op de werkplek. Binnen de sector voert PI regelmatig acties en campagnes rond het verlagen van de arbeidsongevallen van uitzendkrachten en het beschermen van zijn gezondheid.    

PI communiceert en ondersteunt haar leden uitzendbureaus via werkgroepen, newsletter, adviezen, geven van opleidingen en het actueel houden van de site www.p-i.be en www.ikbenjobstudent.be.  

PI beheert de centrale gegevensbank PI-M, een databank met de resultaten van de gezondheidsonderzoeken van de uitzendkrachten.  

Vereisten voor deze functie:

U bent minstens in het bezit van een Bachelor. U werkt zelfstandig en doelgericht. U schrijft vlot korte teksten en adviezen, u begrijpt wetteksten en kan deze duidelijk herformuleren. U reageert proactief en waakt over de genomen beslissingen door de directie. Afspraken en deadlines worden gerespecteerd.  WORD, EXCEL, Power Point, internettools, schrikken u niet af. U bent mondig in de tweede landstaal. Ten slotte werkt u graag in team.

Aanbod:

  • Een marktconform loonpakket met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, Gsm vergoeding).
  • Een uitdagende job en een functie in een dynamische en aangename werksfeer. Onze kantoren zijn gelegen te Brussel in de gebouwen van Tour & Taxis.

Interesse? U kan uw sollicitatie en uw motivatiebrief richten tot Marijke Bruyninckx via e-mail kdp@p-i.be